DC6-36V 300mA 3 fire Capacitate de Proximitate PNP NU Comutator Senzor Detector 1-20mm LJC30A3-H-Z/DE
  • Reciente

DC6-36V 300mA 3 fire Capacitate de Proximitate PNP NU Comutator Senzor Detector 1-20mm LJC30A3-H-Z/DE

RON 20.00

Cantitatea de bunuri
Prezentare

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere produs Tip cablu cu 3 fire Comuta Aspectul de Tip Cilindrul Tip de Teorie Senzor Inductiv de Tensiune de Alimentare DC 6-36 V Curent de Ieșire 300m A Temperatura de Operare -25 C la +65 C (Non-congelare Condiție) Detectarea Distanta de 1-20mm Transport {} Produsul cu mărimea ambalajului 10 x 8 x 6 x 0 Demontare ambalare produs Nici un Stil PNP NO Brand de Produs Fără marcă Item Package Quantity 1 Number Of Items 1 Elementul Unitate Cantitate 1 Buc Țara de Fabricație CHINA Producător Numele / Pachet Dimensiune(L*W*H) 10 x 8 x 6 Logistică dimensiuni 15 x 15 x 4 x 0 Product Type For YW Materialul din Plastic,Aliaj de Net Greutate 130g Conținutul Pachetului 1 x detector Capacitiv de Proximitate Model LJC30 A3-H-Z/DE Dimensiunea 7.5 x 4 cm/3" x 1.6" Descriere :
Notă : 1. Optimă gama de tensiune este de 10~30 VDC.
2. Este recomandat reale distanța de detecție este mai mică decât 70% din distanța de detecție pe plăcuța indicatoare.
NU TOATE MATERIALELE SUNT SUPUSE 20 MM DETECTAREA GAMA.
3 factori care afectează funcția de senzor :
1. Densitatea materialului. Cele mai multe din material plastic nu este detectabil de către un senzor de proximitate capacitivă la o distanță corespunzătoare, uneori, deoarece densitatea este scăzută , uneori, pentru că plasticul este prea subțire, de exemplu, dacă detectați un gol de 1mm grosime sticlă de plastic, distanța de detectare poate fi mai mică de 2mm , dacă vă umple sticla cu apă ,atunci distanța de detecție ar putea fi mai mult de 5mm.
2. Sensibilitatea, atunci când senzorul nu poate funcționa, există o sensibilitate-șurubul de reglare de pe partea din spate a senzorului, puteți să rotiți-l în sensul acelor de ceasornic cu o șurubelniță cu cap plat pentru a crește sensibilitatea senzorului
3. Curent De Sarcină . Mare curent de ieșire poate duce la prodct failue, sarcină Inductivă (de exemplu, motoare care trage curent mare atunci când a început) nu este permis să fie conectat direct cu acest senzor, pentru că acest senzor poate oferi doar 300m A curent pentru sarcină , puteți utiliza acest senzor pentru a oferi un nivel scăzut de semnal pentru PLC care consumă foarte puțin curent ,sau puteți controla un mic releu care necesită o bobina de curent mai mult de 100m A.
Detectarea la Distanță este reglabilă . Puteți regla Distanța de Detectare ușor de ratating potențiometrul de buton .Rotiți în sensul acelor de ceasornic pentru a crește , în sens antiorar pentru a reduce. Interval : 1-20mm.

Tip De Element:
Switch-uri
Caracteristici:
senzor inductiv
Material:
Plastic
Garanție:
1
curent:
300mA
Numărul De Model:
LJC30A3-H-Z/DE
certificare:
CE,CCC
Tip Comutator:
Comutator De Presiune