jucărie de cauciuc jumbo gros 10buc kawaii squishy fructe jumpo mango super lent în creștere copii cadou parfumat Transport Gratuit
  • Reciente

jucărie de cauciuc jumbo gros 10buc kawaii squishy fructe jumpo mango super lent în creștere copii cadou parfumat Transport Gratuit

RON 200.00
RON 250.00

Cantitatea de bunuri
Prezentare

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


produse conexe
Mare Qquality&Rapid De Transport Maritim Și Un Serviciu Bun
nu putem promite produse 100% perfect,dar putem promite noi vă va oferi
servicii perfecte!!!
dimensiune : aproximativ 17cm*9.5 cm*8 cm
Notă : toate PU squishy este ca pâinea produs,cuiva poate avea bule mici,nu este calitatea problema.vă mulțumesc foarte mult!
Transport
De obicei,ne va livra elementele în termen de 2-5 zile de la primirea de plată.
Toate elementele vor fi livrate la cumpărător s-a confirmat Aliexpress.com adresa. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze. Elementele vor fi livrate în termen de 2-5 zi de afaceri pe exonerat de plata primite. Uneori, data va fi amânată din cauza lipsei, cu toate acestea, va vom informa prin intermediul aliexpress.com mesaj de sistem.
plata
De garanție și Returnare
Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru un înlocuitor. Sau o rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. vă rugăm să lăsați feedback-ul bun de 5 stele, dacă totul este bine.
Dacă aveți orice problemă cu transportul sau la primirea acestuia. nu ezitați să contactați cu mine la prima ora. avem bun post-vânzare. mereu aici serivicing pentru tine bine.
Vă mulțumim pentru cooperarea cu bine.

Dimensiune:
17cm*9.5cm*8cm
Material:
PU
Numărul De Model:
gratuit
Nume De Brand:
VBNM
lent în creștere timp:
120 de secunde