Budismul chinez alamă dragon kwan-yin Bodhisattva GuanYin, zeita statuie a lui buddha
  • Reciente

Budismul chinez alamă dragon kwan-yin Bodhisattva GuanYin, zeita statuie a lui buddha

RON 600.00
RON 799.92

Cantitatea de bunuri
Prezentare

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Dimensiuni : Inaltime 10 cm .Timp de 5.6 inch . Lățime : 4.4 inch
Dimensiuni : Inaltime 25 cm .Timp de 14 cm . Lățime : 11 cm
Greutate : 2,5 KGincluse în greutate de materiale de ambalare
Materiale : alama
******************************************** ************************************************************************************************************ Bine ati venit la magazinul nostru
Dragul meu prieten, Toate elementele sunt chinez de arte decor, Acesta poate fi de colectie, eu le colecta de la folk, Așa că eu sunt a se asigura că existența reală, Dar nu este de epocă, Dacă nu există nici o problemă atunci când primiți coletul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați . Eu trebuie să mă bucur să rezolve prietenos. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu achiziția dvs., pur și simplu returna produsul Și a obține în întregime de rambursare Sau vom face schimb de bucurie. includ costurile de livrare ,dacă doriți returnarea produsului. Vă rugăm să contactați-ne pentru a primi un număr de urmărire înainte de a reveni toți banii. Bunuri fără număr articol NU vor fi acceptate.
Feedback-ul :
Prietenul meu, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi.
Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Nume De Brand:
JINHONGBO
Tema:
Mascota
Material:
Cupru
Caracteristică Regională:
China