75pcs Alb Metric M3 M4 M5 M6 M8 M10mm Hex Plastic Nuci Nailon Nuci Sortiment Kit de Brand nou ROSH PC-ul PCB-ului de Reparații Instrument Complet
  • Reciente

75pcs Alb Metric M3 M4 M5 M6 M8 M10mm Hex Plastic Nuci Nailon Nuci Sortiment Kit de Brand nou ROSH PC-ul PCB-ului de Reparații Instrument Complet

RON 19.96

Cantitatea de bunuri
Prezentare

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Material
Link-ul
Nailon Produs
Alamă Produs
304 din Oțel Inoxidabil produs
Ceas De Primăvară Baruri
Descriere : 75 PCS M3/M4/M5/M6/M8/M10 Nailon mașină de spălat kit Culoare : Alb Material : Nylon Pachetul inclus : 25x M3 mm Piuliță 15x M4 mm Piuliță 10x M5 mm Piuliță 10x M6 mm Piuliță 10x M8 mm Piuliță 5x M10 mm Piuliță 1x Plastic Cutie Notă : Deoarece Rusia post de politici noi despre numele complet , pls fiecare cumpărător oferă numele tău complet înainte de a plăti în adresa dvs. de facturare . Vă mulțumim pentru cooperare !
Metoda De Plata
Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.
Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.
Termenii De Livrare
Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.
În regim de urgență Serviciul este China post EMS.
Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare
Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.
Revine Pe Termen
În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.
În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.
Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.

Tip:
Piulițe Hexagonale
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor