De vânzare la cald Stil nou >>>>Sch Nen Schwarzen Achat rote Koralle o Ringgr o 7-9exit e Schnuffel.
  • Reciente

De vânzare la cald Stil nou >>>>Sch Nen Schwarzen Achat rote Koralle o Ringgr o 7-9exit e Schnuffel.

RON 29.00
RON 39.96

Cantitatea de bunuri
Prezentare

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


jewerly nici o cutie
Transport
1. Implicit, metoda de transport maritim este e-mail de aer care nu are probleme vamale de cele mai multe ori. Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta în importul de mărfuri. Dacă doriți mai repede shpping metodă,
oferim ems , și alte Express. Ne puteti contacta pentru suma exactă dacă nu sunteți sigur de taxa de transport pentru țara dumneavoastră.
2. Este nevoie de aproximativ 7-20 zile pentru par avion pentru a ajunge în SUA,marea BRITANIE,Canada, și cele mai multe țări Europene, dar se va lua 20-50 zile pentru Sud-American clienti. Dacă nu sunteți sigur de țara dumneavoastră de service, vă rugăm să contactați-mă pentru mai multe informații.
Suplimentare De Verificare Instrucțiuni
Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri , nu există nici o datorie de plătit la toate. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client. În scopul de a evita orice nefericire, tu sugerează pentru a vă familiariza local vamal și regulamentul guvernului înainte de cumpărare.
Politica de returnare
Cumpărătorul ar trebui să verificați pachetul primirea dată. Dacă pachetul daune timpul de transport de marfă, vă rugăm să refuze să semneze pentru pachetul și se va întoarce la noi. Apoi să ne contactați imediat.
Dacă aveți nevoie de schimb, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma elementul să nu funcționeze și să contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentant, să ne cunoaștem detaliat problema si trimite-ne niste poze pentru confirmare. și dacă cumpărătorul insista pe revenirea, după inginerul nostru tehnic verificat primit întoarcere este, fără nici o problemă de calitate,toate la taxă este la cheltuiala cumpărătorului.
Vom accepta NUMAI schimbul ambalajul original. Vă rugăm să asigurați-vă că elementul NU au făcut de om sabotaj. Dacă ați achiziționat într-o stare necorespunzătoare,vă rugăm să REȚINEȚI că serviciul de transport maritim și de manipulare taxa nu va fi restituire, toate returnare taxa ar trebui plătită de către cumpărător.
Pentru alte reveni anchete, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.
Vă rugăm să citiți astfel de detalii cu atenție înainte de licitare si sa ne contactati direct pentru mai multe întrebări, personalul nostru de servicii este gata să vă servească. Mulțumesc pentru atenție.
Despre noi
Acesta este noul meu magazin si am apreciat fiecare client care vine și ne vizitează. Sprijinul dumneavoastră înseamnă foarte mult pentru noi. Poți să-mi dai mesaj cu privire la orice problemă și
Politica Feedback-Ul :
-Noi apreciem clienții noștri și vreau ca tu să fii mulțumit.
-Dacă nu sunteți mulțumit pentru un motiv oarecare, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negativ e feedback-ul.
-Suntem rezonabil și va munci din greu pentru a rezolva problemele în mod corect.
-Cele mai multe probleme pot fi rezolvate fără a fi nevoie să lăsați remarci negative pentru fiecare alte.
-Feedback-ul pozitiv Va Fi Lăsat La Primirea de Feedback de la Cumparator.

Dimensiune Inel:
6, 7, 8, 9
Tip De Element:
Inele
Fine sau de Moda:
Moda
Formamodel:
Inima
Compatibilitate:
Toate Compatibile
Gen:
Unisex
Inele Tip:
Verighete
Setarea Tip:
Invizibil Setare
Stil:
Trendy
Lățimea Suprafeței De:
2mm
Numărul De Model:
AAA
Metale De Tip:
Nici unul
Ocazie:
Petrecere
Funcția:
Starea De Spirit Tracker
Material:
Piatra
is_customized:
Yes