Automat medicina Chineză face pastila de apă de la mașina de miere pastila de mașini din otel inoxidabil farmaceutică capsulă mașină de 220V 1 BUC
  • Reciente

Automat medicina Chineză face pastila de apă de la mașina de miere pastila de mașini din otel inoxidabil farmaceutică capsulă mașină de 220V 1 BUC

RON 18600.00

Cantitatea de bunuri
Prezentare

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Automat medicina Chineză face pastila de apă de la mașina de miere pastila mașină
din oțel inoxidabil farmaceutică capsulă mașină de 220 V 1 BUC
Dacă aveți orice altceva pentru a înțelege, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde cu atenție.
Afișare produs
Numărul de Model : LG-180
Putere (de striptease + face pastila) : 1.1+0.37 kw
Pastile caietul de sarcini : 3~8mm
Striptease : 3 bucăți
Capacitatea de producție : 15~60 kg/h
Tensiune nominală : 220 V
Greutatea despre : 175kg
General dimensiune : 985*565*830mm
Utilizarea produsului gama :
Automat pastila de luare a mașinii are o gamă largă de aplicații. Acesta este un ideal pastila de luare a mașinii pentru laboratoare farmaceutice, fabrici farmaceutice, produse alimentare de sănătate fabrici, și pregătirea spital camere, clinici și farmacii.
Caracteristici structurale :
1. Aparatul este compus din două părți, afară de striptease și pilula de a face. Ea are o casetă de structură. Acesta are o structură simplă, operare ușoară și convenabilă de întreținere.
2. Worm gear reductor este utilizat pentru livrare și transport este stabil și de încredere.
3. Freca pastila si se taie pastila mecanism de pilula de a face parte este într-o cutie de viteze. Lubrifierea starea pieselor este bun. Viteza de tăiere poate fi reglată de viteza Infinit variabila cutie de viteze, astfel încât plita poate obține 6-30 rot/min. Viteza până la viteza de tăiere se potrivește de striptease viteza.
5. Portul de alimentare este mare, placa de presiune este folosit pentru materiale de presă , care este convenabil pentru umplere, și poate preveni fenomenul de magazie materiale. Hopper este împărțit în superioare și inferioare de la clapeta de arbore ca limita. Este convenabil să demontați atunci când de curățare.
6, încălzire electrică folosind electric conducta de încălzire, în condiții de siguranță și de încredere, striptease fără probleme.
7, cu alcool picurare pastile, echipat cu o perie pe afara de cuțit, poate reduce înfigă cuțitul fenomen, alcool în afara benzii de corpul cutiei, prin robinetul pentru a regla cantitatea de alcool.
Procesul de operare :
1. Distribuie rafinat medicina în portul de alimentare de propulsie cu elice uniform, și hrana pentru animale lama să se rotească în interiorul.
2. Materialul este presat în spirală rotativă groove. Medicamentul stick extrudat din mașină gura este introdus în ghidul roata groove, și medicina stick-ul este scăzut în zigzag. și este continuu freca pastila de un dublu frecare roată.
Pașii de bază ale metodei de producție de miere pilula sunt după cum urmează : rafinare miere → compunere medicina → a face o bandă → formează o pastila → ambalare → stocare.
(1). Metoda este : o cantitate mică de producție poate fi folosit vas de cupru sau oală foc direct încălzire, Wenhuo de rafinare; producția de masă poate fi abur sandwich oală, evaporarea în vid oală de rafinare, și în cele din urmă filtru de impurități. Gradul de rafinare miere este împărțit în bud miere, rafinat, miere, vechi și miere.
(2). Amestec rafinat de miere de rafinare și praf medicament în parte (în raport de zahar pudra si miere de rafinare este în general de 1 : 1 sau 1 : 5, și există mai puțin de 1 : 1, în funcție de natura medicamentului și de sezon. Există mai puține miere folosite pentru Chineză pe bază de plante medicamente care conțin zaharuri și uleiuri și grăsimi, și cantitatea de miere care conține mai multă celuloză și pierde textura este mai mult . În timpul verii, mai puțin mierea este folosită, și mai mult mierea este folosită în timpul iernii. Uniform framanta si forma aluat cuburi. În combinație, mierea este, de obicei adaugă la cald (cum ar fi care conțin gumă, rășină sau componente volatile trebuie să fie rece și apoi se amestecă cu miere), pe deplin și în mod egal, făcându-l complet umed în interiorul și în afara, în concordanță culoare, duritate moderată, Poate fi liber plastifiat.
(3), va fi o combinație bună de aluat-ca material moale pentru o anumită perioadă de timp, astfel încât medicină și miere ingrediente amestecate de umiditate, și de a produce o anumită vâscozitate poate fi folosit după automata pastila sistem pastila, fabricate din pastile de mărime uniformă, netedă particule, grăsuț și așa mai departe. (De dimensiuni mici granulare sunt disponibile pentru cantități mici.)
(4), atunci Când se face pastile, pentru a evita medicamentul lipicios și lipicios echipamente, operațiunea poate folosi dreptul de suma de lubrifiant. Lubrifiantul poate fi făcut de glicerina sau ulei de susan (ulei de arahide), ceară de albine încălzită și topit într-o anumită proporție. Vara ceara de albine poate fi adăugat un pic mai mult.
(5), ambalare și depozitare : realizate din miere pilula, puteți utiliza hârtie de ceară, celofan, pungi de plastic, coajă de ceară înfășurat într-un loc răcoros și uscat. (Notă : nu se pune pregătit pastila sub soare.

Numărul De Model:
LG-180
Nume De Brand:
LZHZXY
Starea:
Noi
Tip:
Vertical
Numărul De Model:
LG-180
Pastile caietul de sarcini:
3~8mm
De striptease:
3 Bucăți
Capacitatea de producție:
15~60 kg/h
Tensiune Nominală:
220v
greutate de aproximativ:
175KG
Dimensiunea Globală:
985*565*830mm