MCU WIFI consiliul de dezvoltare ST-MW-09S modul WIFI comisiei de evaluare.
  • Reciente

MCU WIFI consiliul de dezvoltare ST-MW-09S modul WIFI comisiei de evaluare.

RON 215.52

Cantitatea de bunuri
Prezentare

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


MCU WIFI consiliul de dezvoltare, 51 poate fi, de asemenea, WIFI!
Aplicarea acestei consiliul de dezvoltare în WIFI auto :
Clic pe imagine pentru a vedea detalii
Consiliul de dezvoltare de a utiliza ST-MW-09 S modul WIFI faceți clic pe figura de mai jos poate intra în conexiune pentru a vizualiza detalii :
ST-MW-09 S principalele caracteristici : consum redus de energie, de dimensiuni mici, suport Moale AP telefonul mobil Android poate fi foarte convenabil pentru a conecta în mod direct, fără a fi nevoie de setări complexe. Android Mobile ST-MW-09 S comunicare cu microcontrolerul, microcontrolerul pe baza de comanda control pentru a controla LED-uri video demo adresa de broadcast este după cum urmează (copiere în bara de adrese a browserului juca) v.youku.com/v_show/id_XNTU0 NDk4 Mj Iw.html
Pentru a demonstra fișierele necesare în pachet", un demo exemplu" în acest dosar.
Oferim schematică fișiere, fișierele PCB, aplicarea de rutine, cum ar fi un set complet de materiale pentru dezvoltare figura Următoare! ST-MW-09 S kit de dezvoltare adresa de descărcare : url-ul.nc/Fis I9e Copiați adresa în browser-ul și deschideți-l Dacă nu poți descărca contactați serviciul clienți, vă mulțumesc! Dacă nu poți descărca, vă Rugăm să contactați serviciul clienți!
Dezvoltarea de bord vine cu RS232 circuit, RS485 circuit, circuit de conversie a energiei, precum și o multitudine de lumini și butoane, toate, în scopul de a facilita dezvoltarea!
Module folosind serverul de web, utilizarea este foarte simplu, în plus față de prin pagina de setări, puteți utiliza, de asemenea, MCU prin setările portului serial, cu note detaliate de set de rutine.
Transparent port serial, eliminând necesitatea pentru CEL instrucțiuni și alte setări, pas cu pas, astfel încât WIFI dezvoltare mai ușor.
Pachetul contine o varietate de aplicații mobile (inclusiv codul sursă), aceste aplicații pot comunica direct cu consiliul de dezvoltare, comunicare instrucțiuni vă rugăm să consultați pachetul de date ST-MW-09 S consiliul de dezvoltare utilizat.Pdf
(telefon mobil și MCU program de comunicare, microcontroler control cu LED-uri potrivit pentru telefon mobil comenzi, inclusiv codul sursă)
(UDP proceduri de comunicare, inclusiv codul sursă)
(TCP proceduri de comunicare, inclusiv codul sursă)
Masina procedurilor de control, inclusiv codul sursă
Transport listă :
1, WIFI microcontroler consiliul de dezvoltare placa de baza (inclusiv modul WIFI) 1;
2, STC89 C52 RC microcontroler (DIP40) 1
3, 2 DBi 2.4 GHz WIFI omnidirectional pliat antena 1
4, 5 V/1 A, adaptor de alimentare 1
5, serial prelungire a liniei de conectare 1
6, 6+6mm 4 piloni
7, piuliță 4
8, jump run 2

Fel:
Interne
Nume De Brand:
KEFU
Tip:
Wireless
Rata De Transmisie:
/