Masina din spate ștergător spate ștergătoare de geamuri pentru Peugeot 207 SW (începând cu 2007 ) 12 din Spate a Ștergătoarelor de Parbriz
  • Reciente

Masina din spate ștergător spate ștergătoare de geamuri pentru Peugeot 207 SW (începând cu 2007 ) 12 din Spate a Ștergătoarelor de Parbriz

RON 34.00
RON 39.84

Cantitatea de bunuri
Prezentare

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Descriere produs : Pentru Peugeot 207 SW (începând cu 2007 )
DIMENSIUNE : 12 "(300mm) pentru fereastra din Spate
De remarcat : Dacă ștergătorului dimensiunea este diffrent cu mentionate; te Rog remarca cu scopul.
Pentru că originea și anul masinii este diferit, ștergătoarele de stiluri și mărimi poate varia. Vă rugăm să asigurați-vă că ați cumpărat ștergătoarele de stiluri si dimensiuni.
Internaționale weper dimensiune :
Detalii produs :
Sfaturi :
1. Curat ștergătoarele de parbriz înainte de a înlocui, cum ar fi un corp străin pe ștergătoarele de parbriz pot apărea atașat la mărci de apă.
2, în cazul în care nu există sunet anormal sau bate noi ștergătoarelor de echipamente, în general, ștergătoarele și brațul ștergătorului în unghi nu se potrivește, de obicei numit maestru de garaj la un unghi ușor trageți brațul ștergătorului poate fi eliminat.
3, și la ștergătoarele de parbriz cu funingine este o cauza majora de neclară stergatoare stergator, aceasta poate fi, deoarece există restaurante și vapori în apropierea sursei de spațiu de parcare, sau pentru perioade lungi de ploaie automobile de eșapament și praf de adeziune. Prin urmare, multi piloti cred că ștergătoarele de răzuire neclar este ștergătorului de rău, în fapt, a petrecut o mulțime de timp cât de mult ulei de detergent (detergent) și se spală ștergătoarelor de parbriz, sigilii, situația va fi mult îmbunătățit. Rețineți că nu e prea greu atunci când curățarea benzi, înmuiată în detergent și ștergeți ușor cu o cârpă moale de bandă de lamă, apoi se clătește cu apă, mâna se simte să simt netedă și fără păr.
4, vă recomandăm să verificați în mod regulat, nu afectează linia de vedere, nu este clar din cauza ploii și răzuire un risc de securitate.
5, în condiții normale, ștergătoarele de viață este de aproximativ 1 an, dacă vremea a fost deosebit de rău, cum ar fi temperatura, și de înaltă intensitate UV, viața poate fi scurtat.
6, ștergător sigilii nu numai că au suficientă elasticitate, rezistență și proprietăți anti-îmbătrânire, precum și o lubrifiere de acoperire a suprafeței. Este acest strat de acoperire face doar ștergătoarele de pe lamelă de sticlă fără probleme. După lubrifiere acoperire poarta departe, ștergătoarele, de asemenea, produce un sunet anormal și bate fenomen, atunci ai nevoie pentru a înlocui banda. Dacă nu așteptați pentru ca aceasta să înlocuiți sigiliile au fost rupte, ștergătoarele se vor directe firul de masă sau suport pentru pahar, acest lucru va zgâria geamul boxe față, mai mult rău decât bine.
7, ștergătoarele nu poate înlocui o cârpă de Curățare pentru a curăța ștergătoarele de parbriz, dar utilizați numai atunci când este necesar. Dacă atașat la o mulțime de praf pe sticla, nu cel mai bun ștergătoarele de răzuire, dacă doriți să fie sigur că pentru a îndepărta apa, cu o atenție deosebită pentru a nu lăsa să se usuce decopertarea ștergătoarelor de parbriz, stergatoarele sunt deteriorate cu ușurință.
Instrucțiuni de instalare :
1. Loc o pălărie mică original brațul ștergătorului de lunetă apărut, de la 8 la 10 cu o cheie deșurubați piulița.
2. Se agită ușor soție, după brațul ștergătorului, spate, brațul ștergătorului prima soție a eliminat.
3. va monta un nou brațul ștergătorului de lunetă aliniere montare știfturi, și apoi pune deoparte.
4. Strângeți piulița de fixare.
5. Mici pălărie acoperită. ok!
6. Daca schimba doar ștergător spate, ștergător spate, va elimina vechiul brațul ștergătorului direct după instalarea de noi ștergătorului de lunetă.

Element De Lungime:
single rear wiper
Pentru Autovehicule Marca/Model:
peugeot
Peugeot Model:
207 SW
Peugeot 207 SW An:
2007
Nume De Brand:
asywf
Numele Modelului:
R-W
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
Lățime Produs:
1.5cm
Înălțime Element:
2.5cm
Articol Greutate:
0.4kg
Tip De Material:
Speciale Din Plastic, Fier Si Cauciuc
Caracteristici Speciale:
Curățați fereastra
Dimensiune:
12
Model de masina:
Pentru Peugeot 207 SW (începând cu 2007 )