Transport gratuit de 1 BUC HSS6542 făcut HSS mașină atingeți M26*0.5/0.75/1.0/1.25/1.5/1.75/2.0/2.5/3.0 mm oțel metal piesei de filetat
  • Reciente

Transport gratuit de 1 BUC HSS6542 făcut HSS mașină atingeți M26*0.5/0.75/1.0/1.25/1.5/1.75/2.0/2.5/3.0 mm oțel metal piesei de filetat

RON 83.96

Cantitatea de bunuri
Prezentare

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Produse Caracteristici :
1 buc din HSS 6542 masina de facut apăsați M26 direct flaut toată CNC măcinat mașină de înaltă calitate, folosind drept robinete
Diametrul capului : M26
Teren : 0,5 mm/0.75 mm/ 1.0 mm/1.5 mm/1,75 mm/2.0 mm/2,5 mm /3.0 mm enumerate pentru alegerea ta.
Aplicare : poate fi folosit pentru oțel, fier, aluminiu, cupru, piese de filetat,nu pentru SS piesei de filetat de lucru. Dacă aveți nevoie de prelucrare SS prelucrat vă rugăm să selectați nostru HSS M35 Co5% atingeri.
Pachetul Inclus :
1 x hss 6542 completă CNC măcinat direct de la robinet Non standard subțire pas Metric apăsați M26
Produse Conexe :
Produse Show
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

diametrul filetului:
M26
Teren:
3.0 mm, 1.25, 1.75, 0.75 mm, 1.0, 1.5, 2.5, 0.5, 2.0
Numărul de Bucăți:
1 buc
Material:
Aliaj de oțel
Fir De Direcție:
Chiar
Tip:
apăsați
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
VD-HT1PCM26
Articol:
hss robinet
Material:
HSS 6542
Caietul de sarcini:
M26*0.5/0.75/1.0mm/1.25mm/1.5/1.75/2.0/2.5/3.0mm
Precizie:
H2
Cerere:
Pentru otel,fonta,fier,lemn,plastic theading
BUC:
1 buc